Wat leuk dat jij meer over ons wilt weten!

Wij zijn Richard en Tessa, samen met onze zoon Thijmen van 17 jaar en dochter Nova van 1 jaar wonen wij alweer 16 jaar in Zandvoort.
Sinds die 16 jaar genieten wij ontzettend van het wonen hier; de vrijheid die het strand biedt, de prachtige natuur in de duinen en het gezellige dorp.
Ondanks dat we aan de kust wonen zijn wij zo in de grote steden en het bruisende Haarlem.

Vanaf 1 januari 2021 starten wij de Boutique Lodge in Zandvoort.
Daarvoor is het 7 jaar het hotel van Tessa’s moeder geweest onder de naam The Sands Hotel.

Zij heeft er een fantastisch succesvol bedrijf van gemaakt wat er prachtig uitziet. Het is nu aan ons de eer om dit voort te zetten en natuurlijk ook ons eigen karakter erin te brengen.

Met de voetsporen van Tessa’s moeder in het bedrijf zullen wij ons 200% inzetten voor onze gasten.

Tessa:
Ik kom zelf uit de horeca en heb ook de studie Hotel Management gedaan. Na wat zijsporen in de trainingswereld en de sales heb ik mijn volledige passie altijd gevonden in de hospitality. Oprecht geniet ik als ik gasten die beleving kan geven waar zij echt kunnen ontspannen, controle los kunnen laten en genieten van het moment hier en nu.
Dat ik mijn passie nu kan delen met mijn man vind ik geweldig en samen zullen wij er voor onze gasten een feestje van maken. 

Richard:
Na mijn carriere in de sales en ook 11 jaar lang mijn eigen autobedrijf te hebben gehad kon ik 2 jaar geleden mijzelf het cadeau van een sabbatical geven. Hoe fantastisch om even tot mezelf te komen, opladen en van daaruit is mijn droom van jaren geleden omhoog gekomen; Onze eigen accommodatie om gasten te verwennen, het vakantiegevoel te geven en blij te maken met onze enthousiasme, energie en service. 

Het is geweldig dat wij dit bedrijf samen als stel kunnen ondernemen.

Ons doel is om er voor en met onze gasten een feestje van te maken.
Wij willen een plek creëren waar je je thuis voelt, je kan ontspannen en ieder zichzelf mag zijn.
Daarnaast hechten wij ontzettend veel waarde aan respect voor ieder ander, de natuur en onze samenleving, dit is iets wat wij ook terugvragen aan onze gasten.
Samen maken wij de Boutique Lodge!.

Rpt

Wil jij ons nog beter leren kennen?


Facebook


Instagram


Envelope

Boutique Lodge
Burgemeester Engelbertsstraat 70-72
2042 KP Zandvoort
0031 6 402 098 69
info@boutiquelodgezandvoort.nl